Transzfer nyomtatás

A grafikát egy speciális fóliára nyomtatjuk, majd ezt a fóliát préseljük magas hőfokon a póló anyagába. Nem lesz „matricás” jellege, például elhalványuló szélű grafika vagy fénykép „beleolvad” a póló színébe. A szabálytalan alakú grafikákat is körbe tudjuk vágni fehér kontúrral vagy a nélkül. Elsősorban fényképek és részletekben gazdag grafikák, logók nyomtatására ajánljuk sötét színű pólóra.

Maximálisan nyomtatható felület: 20 x 28 cm (A4).

Mosási javaslat: kifordítva, maximum 30 Celsius fokon. Vasalni csak a hátuljáról szabad.

Ezt a technológiát legalább 70% pamutot tartalmazó anyagon tudjuk alkalmazni.

Plotter

A plotterfólia egy vékony, gumis tapintású fólia, mely belesimul a póló anyagába, így rendkívül jó minőségű nyomatot eredményez. Egy plotter géppel vágjuk ki a vektoros grafikát illetve a szöveget, melyet magas hőmérsékleten préselünk a póló anyagába. Hátránya, hogy a fólia egy színből, vagy mintázatból áll, így a színátmenetes grafikák nem kivitelezhetőek ezzel az eljárással.  Elsősorban feliratok és egyszerű vektorgrafikák nyomtatására ajánljuk bármilyen színű pólóra, akár mintásra is.

Maximálisan nyomtatható felület: 29 x 42 cm (A3).

Mosási javaslat: kifordítva, maximum 60 Celsius fokon. Vasalni csak a hátuljáról szabad.

Szublimációs nyomtatás

A mintát egy speciális papírra nyomtatjuk, melyet magas hőfokon préselünk a termékre. A festék gáz halmazállapotúvá szublimál és behatol a nyomtatandó anyagba. Élénk és tartós nyomatot eredményez. Ezt az eljárást csak fehér, műszálas anyagokon (pl. mez) tudjuk alkalmazni.
A szublimációs nyomtatási eljárást alkalmazzuk ajándéktárgyaink esetén is, melyeken rendkívül élénk és fényes színek lesznek.

Elsősorban fényképek és részletekben gazdag grafikák nyomtatására ajánljuk fehér színű műszálas pólóra.

Maximálisan nyomtatható felület: 29 x 42 cm (A3).

Ezt a technológiát csak műszálas anyagon tudjuk alkalmazni.